Töltsd fel kedvenc könyveidet te is!

Töltsd fel kedvenc könyveidet te is!


Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin a könyvekről szól, akár a Te kedvenc könyveidről is.

Végre eljött a könyvrajongók ideje, és elindítjuk az 1001 KÖNYV weboldalt sok más magazinunk mellett. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új könyvekkel, információkkal, érdekességekkel, mialatt megismerkedünk kedvenc könyveink íróival is. Így érdemes időnként visszatérned, ha érdekel a könyvek világa.


Milyen témákat foglal magában az 1001Könyv?        

Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való könyvet. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, ezért az 1001Könyv magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző történetek, érdekességek kerülnek fel. Emellett pedig igyekszünk segítséget nyújtani a kezdő szerzőknek is, hogy bemutathassák könyvüket. Nem titkolt célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az olvasás szépségére.


Hogyan épül fel az 1001 Könyv oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva mindent megtudhatsz a könyvekről, és az írókról. Magazinunkban bárki megoszthatja velünk élményeit, csalódásait, könyves rendezvényeken való részvételeit. Bátran töltsd fel azokat az érdekességeket, amelyek a témához kapcsolódnak, és amit szívesen elmesélnél másoknak is.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul az 1001 Könyv közössége számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.

 

Ne csak olvass, töltsd fel Te is az írásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz, közösségünkhöz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például erika (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, például Ágota esetén ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. 

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. A részletesebb, lépésről-lépésre szerkesztési útmutatót egy külön oldalon állítottam össze, ITT találod.

 

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

1001 könyv csapata

Tetszett a cikk?

 

1001Könyv cikkek

További 1001könyv cikkek »

 

....